Vlersojme Mjetin Tuaj

Te duhet nje makine E RE?

Mektrin-Motors vlereson mjetin tuaj te perdorur per nje mjet te ri. Ju ,sipas formularit perkates , mund te na dergoni te dhenat e mjetit dhe ne do te shikojme dhe japim nje vleresim korrekt per mjetin tuaj.

Te gjithe klientet e Mektrin-Motors mund te kene mundesine te operojne ne baze te ketij formular duke sjelle keshtu nje risi per tregun shqiptar te automjeteve.

Vleresimi behet si per nje mjet te ri ashtu dhe per nje mjet tjeter te perdorur. Edhe ne rastin e  vleresimit te mjetit vlejne parimet e transparences se Mektrin-Motors, fale te cileve kemi fituar besimin ne kohe te klienteve tone.

Duke qene se jemi te vetmit aktualisht ne treg qe ofron kete sherbim, vleresimi i mjetit behet ne menyre te qarte, bazuar ne parametrat objektive dhe oherent me faqjet zyrtare si www.autoscout24.it, www.autoscout24.de, www.mobile.de dhe revistave prestigjoze te tregut te automjeteve sic eshte Quattroruote. Kriteret vleresuese jane modeli, km e pershkruara, viti i prodhimit, opsionet e shtuara, ngjyra e jashtme dhe e brendshme etj.

Per te marre nje kuotim online , mjafton te zgjedhesh mjetin (e re ose e perdorur) qe doni te blini, dhe te hyni ne skeden e detajuar dhe permbushur te gjitha kerkesat shenuara.

Kliko per te kerkuar vlersimin e mjetit

Links

Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.