Financim Leasing

Bli makinen tende te enderrave, SOT!

Llogarit kestet e pageses

Cmimi shitjes (EUR)

Pagesa pare (%)

Interesi (%)

PeriudhaPagesa Mujore (EUR)

Mektrin Motors ju ofron marrjen me leasing (qera te kredituar) per automjete te cilat mund ti perdorni per nje periudhe te caktuar, duke bere nje pagese mujore vetem per pjesen e financimit Ajo ju jep mundesine klienteve te kene gjithmone nje automjet te ri, duke mos vene asgje si kolateral. Ne ju ofrojme mundesi blerje dhe shlyerje te optimizuara sipas profilit apo kerkesave tuaja specifike. partneret tane per kete sherbim jane shoqerite financiare qe operojne ne tregun tone; Credins Leasing, Landes Lease, Partner Leasing, Raiffeisen Leasing, Soge Lease, Tirana Leasing.


Me poshte do te gjeni disa detaje ne lidhje me kete menyre blerje:

  • Interesi EURIBOR +5% - min 8%
  • Monedha Euro
  • S'ka nevoje per kolateral, eshte vet mjeti.
  • Financim deri 70% te vleres se blerjes
 • Kohezgjatja e financimit 6 deri 60 muaj per autovetura te reja.
 • Nese jane te perdorura duhet te jene jo me shume se kater vjet dhe kohezgjatja eshte ne varesi te vjetersise se mjetit.
 • Kohezgjatja per kamiona dhe autobusa 10 vjet nese jane te reja, te perdorur ne varesi te vjetersise se mjetit.
 • Shpenzime administrative 1.5% te vleres se financimit.
 • Sigurimi Full-Kasko i detyrueshem.
 • Sigurimi TPL i detyrueshem.
 • Kontrate noteriale midis paleve.
 • Kesti i pare 25 dite pas nenshkrimit te kontrates dhe kestet e tjera nje here ne muaj
 • Mbyllje para kohe te leasingut aplikohet 2% penalitet te vleres se mbetur.

Links

Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.