Sherbime te Specializuara

Mektrin-Motors ofron nje seri sherbimesh te specializuara per klientet e saj.

Mirembajtje: Riparime elektrike dhe diagnostikimi i mjeteve. Diagnostikimi kryhet me pajisje te specializuara per secilen marke mjetesh. Nderhyrje te shpejta dhe efektive per tju dorezuar nje mjet te persosur!

Elektroauto: Riparim dhe mirembajtje te sistemit te kondicionimit te mjetit. Duke u kryer keshtu ne intervale te ndryshme kohe per te pasur keshtu nje ambient perfekt te kabines suaj.

Gomisteri: Matje teknike dhe rregjistrim i mjetit (konvergjence), si edhe balancim te gomave. Keto procese jane te nevojshme per nje udhetim te sigurte.

Karroceria: eshte hapur nga pak dhe reparti i lyerjes se makinave, Higjenizim i tapicerise, larje e tapicerise. Larje dhe lucidim i karrocerise.

Sherbim Special: Mjeti juaj i Ri me serbator plot! Kenaqesise suaj se blerjes se nje mjeti te Ri me serbator plot i shtohet edhe profesionalizmi i stafit Mektrin Motors duke u bere keshtu pjese e juaja.

Kerkon te caktosh nje takim? Kliko per te rezervuar... 

Links

Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.