Sherbime Periodike

Mektrin-Motors me stafin e saj te kualifikuar ofron kontrollin e mjetit tuaj si edhe sherbimet periodike sipas librit te sherbimeve per mjetin perkates. Akoma me tej, ofrohen edhe ne sere sherbimesh te personalizuara per klientet e Mektrin-Motors.

Sherbime avantazhuese:

  • Kontroll i pergjithshem per mjetet qe jane ne prag-dalje nga garancia, per t'ju vene ne dijeni dhe te jeni te pergatitur per sherbimet e rradhes, duke qene keshtu te azhornuar me kushtet e mjetit tuaj.
  • Kontrolle dhe sherbime te personalizuara dhe me tarifa fikse. Duke ju dhene mundesine qe me shpenzime minimale te mirembani mjetin tuaj dhe duke pasur nje historik te mire-plotesuar per te ardhmen.

Aksesore:

Ofrohet gama e gjere e aksesoreve shtese per marken Land Rover dhe Mercedes-Benz. Te konfiguruara ne katalogjet perkatese ju keni mundesine te personifikoni mjetin tuaj ne formen qe doni ju. Te porositura dhe montuara ne kohe rekord ne oficinen e Mektrin-Motors, aksesoret e e licensuar nga fabrika nene per secilen marke, ju japin nje pamje totalisht te permiresuar te mjetit tuaj.

Servis Express: Tek Mektrin-Motors do te gjeni ne cdo kohe nje vend te lire , pa rezervuar orar per mjetin tuaj, per sherbimet e meposhtme:

  • Nderrim vaji dhe filtrash
  • Nderrim i ferrotave
  • Nderrim i tamburove
  • Nderrim i rripave dhe baterise
  • Nderrim fshirese xhamash dhe kontroll i nivelit te ujit

 

Kerkon te caktosh nje takim? Kliko per te rezervuar...

 

Links

Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.