Rreth Oficines

Siguria e te pasurit nje sherbim perfekt!

Edhe ne asistencen e mjetit tuaj perkushtohet i gjithe grupi i gjere Mektrin-Motors. Per ty besueshmeri e plote, efikasitet dhe sherbim i shpejte! 15 eksperte oficine, 5 ura ne funksion, 25 sherbime te kryera ne dite dhe 15.000 sherbime te kryera ne vit! Dhe mbi te gjitha azhornimi i ekperiences se ekseperteve tone!

Perpikmeri dhe Siguri!

Efikasitet maksimal ne cdo faze: Sipermarrja, lokalizimi dhe zgjidhja e problemit, nderhyrja dhe dorezimi. Per t’ju dhene mjetin ne gjendje perfekte dhe ne menyre te shpejte.

Shpenzimet nen Kontroll!

Cdo preventiv printohet per para lokalizimit dhe zgjidhjes se problemit te metit tuaj, dhe me miratimin tuaj ndermerret riparimi. Ne kete menyre ju e dini saktesisht sesa do te shpenzoni.

Servis me Leverdi!

Per t’ju hequr cdo mendim te kote dhe per t’ju ofruar me leverdi per mjetin tuaj. Mektrin-Motors rezervon te drejten per Ulje Cmimi per klientet e saj te favorizuar dhe ofron sherbime ekskluzive.

Kerkon te caktosh nje takim? Kliko per te rezervuar...

Links

Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.