Rreth Nesh

Shqiperia pas viteve 90 ishte nje treg i ri ne fushen e automjeteve. Vendet e prejardhjes se tyre ishin Italia, Gjermania dhe jane po keto vende te cilat jane aktualisht te pazevendesueshem ne tregun e automjeteve te perdorura. Edmond Shahini, njeriu i cili beri te mundur krijimin dhe hapjen e nje kompanie me nje mori markash, se bashku me vellain Landi Shahini krijuan nje ure me Italine fqinje duke bere te mundur keshtu per here te pare profilizimin e automjeteve te perdorura ne menyren me profesionale. Kompetenca dhe pasioni ishin parimet e para te Edmondit, deri ne vitin 2005.

Mektrin-Motors s.n.c ka patur qendren e saj ne Vicenza, aty ku Edmondi ka jetuar prej 17 vitesh. Tregu yne duke patur nje kerkese te vazhdueshme per automjete dhe nje pike referimi ku klientet te ndihen mire dhe te besojne ne produkt, solli Edmondin ne Shqiperi.

Mektrin Motors s.n.c, tanime egziston se bashku me binjaken e saj Mektrin-Motors Sh.p.k qe prej vitit 2005. Serioziteti dhe shpirti i nje pune te vazhdueshme ngriti Mektrin-Motors ne menyre te menjehrshme ashtu sic parashikohej. Sot themi me bindje te plote, ne jemi nje hallke shume e rendesishme e zinxhirit te automjeteve ne Shqiperi duke ofruar sodisfaksionin e klientit ne vazhdimesi dhe pergjegjesi.

E pozicionuar ne autostraden kryesore Durres-Tirane Mektrin-Motors i afron klientet e saj jo vetem ne keto qytete, por ne mbare terrritorin e vendit dhe nje klientele te zgjeruar tashme nga vendet fqinje Kosova, Mali i Zi, Maqedonia.

Links

Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.