Mektrin Showroom

Mjetet qe tregton Mektrin Motors i sjell kryesisht nga shteti fqinj Italia si dhe nga Gjermania. Kjo bazuar nga bashkepunimi me partneret me te medhenj te ketij sektori ku mund te permendim Tirvellato, PadovaStar, AutoStarGroup, AutoStore, e shume te tjera, Mektrin Motors ka pasur nje historik te sukseshem blerjesh dhe shitjesh gjate ketyre viteve aktivitet duke krijuar keshtu profesionalitet ne sherbim dhe efektivitet.

Dy fjale mbi procedurat e terheqjes se mjeteve nga shteti i origjines deri tek ne , duke qene se mjetet blihen nga koncesionaret ,ato perbejne nje zinxhir kontrollesh mekanike dhe elektrike te cilat bejne te mundur gjendjen reale te mjetit. Eshte kusht qe cdo mjet i perdorur qe kthehet ne subjekt rishitje, te kete te gjithe historikun e serviseve te autorizuara me pjese origjinale. Keni degjuar ndonjehere per JahresWagen? Luksi per te pasur nje mjet gjysem te ri eshte me prane nesh tanime. Mjete te vitit te fundit te perdorura nga 6-12 muaj i ofrohen klientit me nje vlere konkuruese ne treg. Cdo dite e me shume shtohet kerkesa per te pasur nje mjet te ri por me vlere te konsiderueshme dhe te perballueshme nga klienti dhe JahresWagen ka krijuar nje ure efektive me Mektrin Motors per te ardhur ne dyert e klientit. Faqja e internetit eshte gjithmone e azhornuar me mjetet me te reja,ato qe jane ne ardhje si dhe ofertat me te reja.

Links

Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.