Dorzimi i Mjetit

Per Mjetin Tend Nje Trajtim Special!
Pergatisim mjetin tuaj ne menyre perfekte e cila kerkon vemendje dhe kohe. Eshte nje sherbim i detyrueshem i Servisit tone dhe qe jep rezultat ne dorezimin e mjetit tuaj.Karroceria Splendid!
Verifikim serioz cdo minute i mjetit tuaj dhe lucidim final i saj.

 Data e Dorezimit!
Jemi te perpikte ne daten e dorezimit.

 Dokumentacioni i kompletuar!
Te gjithe praktikat e mjetit ne rregull: Duke nisur nga letrat e qarkullimit deri tek garancia e dhene dhe tek kontratat e Leasing* dhe formulat e pagesave. Dhe ti mund te nisesh menjehere!


Ceremonia e Dorezimit!
Nje event special i studjuar dhe organizuar vecanerisht per Ty : Sepse je nje Klient Special!

 Shpjegimi i Funksioneve te Mjetit!
Specialisti yne i kujdesit te klientit, i cili eshte i pergatitur dhe i profesionalizuar , ju kushton kohen per t’ju demonstruar cdo detaj ne funksionim te mjetit tuaj qe sapo keni blere.

Links

Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.