Car Blog

Lajme të mira për shoferët Volvo të cilët duan të kontrollojnë makinën e tyre vetëm nëpërmjet një ore në dorën e tyre. Kompania Suedeze ka njoftuar një seri përmirësimesh ër sistemin e saj të thirrjes.

Sistemi telematik tani është integruar me orë Apple, Android dhe pajisje Windows. Me pak fjalë, shoferët do të jenë në gjëndje për të parë se sa karburantë në makinen e tyre, për të gjetur se ku kanë parkuar atë, për te bllokuar makinen e tyre nga distanca të largëta direkt nëpërmjet ores, si dhe të kontrollojnë sistemin e ngrohjes apo ftohjes së makinës përpara se ata të hipin në të. Së shpejti ata do të jenë në gjendje për të dërguar udhëzime për destinacionin e makines nga smartwatch i tyre.

Për këtë Volvo ishte kompania e parë që ka ofruarë sistem telematik të plotë në makinë me fillimin e sherbimit te thirrjeve ne makine në vitin 2001, duke bërë të mundur që operatorë të dedikuar të dërgojë shërbimet emergjente në skenën e një aksidenti dhe me shtimin e sherbimeve të tjera e bëjnë këtë makinë të krenohet me këtë arritje.

Shkruaj komentin tend

Posto komentin si vizitor

0
  • Asnje koment
Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.