Fillimi
 

Tata Aria

Nje 4x4 spacioze dhe shume elegante 

Spacioze dhe shume elegante, nje mjet 4X4 me nje personalitet te forte dhe optimal ne ofrimin e hapesirave. Duke pasur nje gjatesi totale prej 4.780 mm, ARIA ofron 7 vende komode te shperndara ne 3 rrjeshta sediliesh, duke na dhene keshtu nje mjet monovolum prej klasi! Jane kuruar vecanerisht komforti dhe siguria!.
Me shume...

Volvo Trucks

Si te minimizojmë ndalesat e paparashikuara

Një gomë e prishur, një avari në motor ose kode te gabuara. Ndalesat e paplanifikuara janë gjithmonë irrituese dhe të shtrenjta për një kompani transporti. Kamionët Volvo kanë vendosur për ti dhëne fund këtij problemi. Në një studim të bërë nga Volvo, pyetja e drejtuar shoferëve të intervistuar ka qënë: Si mund ta parandaloni një kamion të prishet në rrugë?
Me shume...

Sherbime te Specializuara

Ne Mektrin Motors ne ofrojme nje sere sherbimesh te specializuara per mirmbajtjen dhe jetegjatesine e automjetit tuaj..

Ne jemi garancia juaj per kete! Me ane te stafit tone te kualifikuar dhe profesionist ne jemi ne gjendje tju sigurojme se nderhyrjet ne automjetin tuaj jane gjithnje ne nivelin e duhur cilesor profesional.

Meso me shume
 
.

Financim Leasing
.

Vleresim Mjeti
.

Test Drive
.

Oficine e Specializuar
 
 
Ne qender te vemendjes sone: “Ti dhe 20.000 kliente te tjere qe na kane dhene besim ne keto vite.”
Volvo Truck & Bus
Perfaqesues per Shqiperine
Renault Trucks
Perfaqesues per Shqiperine
 
For 19 years, Volvo FH had been an icon in the truck industry. Needless to say, expectations were high. At the spectacular launch, the new Volvo FH turned out to be exactly like its forerunner in one way only – being something entirely new.
Many of them had one focus: the driver. Because at this time, attracting good drivers had become increasingly important and difficult for transport operators all over the world. But this was before the new FH arrived. With one extra cubic metre of cab space, car-like handling, great visibility and several comfortable features such as the all-new climate system with I-ParkCool – this was a workplace for drivers to love.

Learn More About Volvo & Renault Trucks
 
 

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 69 7050800
E-mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.