Sherbime profesionale nga Mektrin Motors

Financim Leasing
Ne Mektrin keni mundesi te perfitoni financim per blerjen e makines qe deshiron.

Vlersim i mjetit tuaj te perdorur
Ne mund tju vlersojme makinen tuaj te perdorur per te blere nje te re me diferencen e mbetur

Test Drive
Si mund te blini makinen tuaj te re pa e provuar ate ne rruge...

Oficine e Specializuar
Sherbime te specializuara xhenerike dhe motorrike ne oficinen tone...

Sherbime Karrocerie
Sherbime karroceria, lyerje me teknologjine dhe metodat me te avancuara

Sherbime Periodike
Sherbimet periodike ne Mektrin, per jetegjatesine e mjetit tuaj...

Kerko Mjete

Sherbime

Kujdesi Klientit

Adresa & Kontakte

LinkedIn
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Telefon:
+355 67 2028404
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.